Családi hagyományokat folytatva, 1976-ban megalapítottam cégemet. A cipőkészítés területén szerzett tapasztalatokra támaszkodva a 80-as évek végén elkezdtem lovaglócsizmát, majd később férficipőket készíteni. Ezáltal a szakmának egy új, kihívásokkal teli területére jutottam, ahol tudtam kamatoztatni saját és jól képzett mesterembereim szakmai tapasztalatait. Cégem fennállása óta ugyanazokkal a szakemberekkel dolgozom együtt. A jó szakmai háttérnek köszönhetően új tevékenységemet hamarosan siker koronázta, és országos szinten ismertté váltam. Nemzetközileg ismert lovasok tapasztalatai, tanácsai és kívánságai alapján folyamatosan módosítom, újítom és bővítem termékskálámat, a klasszikus hagyományok figyelembevételével.
Tóth István

Klasszikus férficipők és csizmák, kézzel varrott és faszöges kivitelben,kézműves technológiával, kiváló minőségben, valódi bőrből. A cipők és csizmák üzletünkben készen kaphatóak, vagy azokat megrendelőnknek lábméret után is elkészítjük, minden egyedi igény, kívánság és variációs lehetőség figyelembe vételével (szín, bőr, mintázat, design).

Cégfilozófiánk

Elkötelezettség

 Mi lehetne fontosabb, mint az, hogy szakmánk iránt elkötelezettek legyünk? Minden energiánkat abba fektetjük, hogy folyamatosan és egyre magasabb színvonalon tudjuk kielégíteni ügyfeleink igényeit.

Bizalom és tisztelet

 Kizárólag olyan kollégákkal dolgozunk együtt, kikben teljes mértékben hinni tudunk szakmailag és emberileg egyaránt. Továbbá elsőszámú szempont vásárlóink tisztelete. Üzletünkben minden kívánságot figyelembe veszünk, hiszen számunkra a vevői elégedettség a legfontosabb.

Minőség és megbízhatóság

 Cipőink és csizmáink minden apró részlete magában hordozza a precíz, kézműves technológia legjavát. Kizárólag a legjobb minőségű bőröket használjuk, és azon belül is segítünk kiválasztani a modellhez legmegfelelőbb anyagokat. Termékeinket a megbeszélt időintervallumon belül elkészítjük, és igény szerint elpostázzuk.

Hagyomány és innováció

 Célunk, hogy képesek legyünk a klasszikus stílus vonásainak megtartása mellett folyamatosan megújulni. A hagyományos kézműves technológia alkalmazásával, időről időre színesítjük termékskálánkat a vevőink tapasztalataihoz és igényeihez igazodva.

Küldetésünk

 Cégünk kizárólag minőségi termékeket készít, ezáltal alapvető küldetésünknek tekintjük, hogy a legjobb lábbelikkel lássuk el az igazán magas színvonalra vágyó személyeket. Ezen felül biztosítjuk a kiemelkedő minőség mellé a kategórián belüli megfizethetőséget. Célunk, hogy termékeink által egyediséget, elégedettséget, eleganciát, kényelmet és biztonságot nyújtsunk vásárlóinknak.